Zahoď dívko svůj šat

Zahoď dívko svůj šat

Anotace: Romantické veršování

Sbírka: Písničky z domova, Klíček od studánky

Zahoď dívko svůj šat
do horoucího plamene
za to, bych musel snad,
tvé jméno tesat do kamene

Sny o tobě, by ožily
zpěv,taky dívčí hlas
vidět na louce motýli
jež k sobě volali nás

Krásná zákoutí nahých dívek
jež všechny zahodily šat
mlsné pohledy vnadých křivek
musíš přece dávno znát
Autor Petr27, 30.09.2020
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Říhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí