Létavice

Létavice

Anotace: Píseň hraná kupodivu v rockovém až punkovém rytmu ;)

Létavice

 

Tehdy přišla noc

jak když zatajíš dech

a Ty zůstala si 

Když vyšel měsíc

mně se zrychlil tep

mělas tak krásný vlasy

 

Pak honili jsme hvězdy po obloze

a v kapradí 

unavený křídla máčeli v rose

co nechladí

 

Pak po hladině

si tančila

třpyt ranní krásy

Když vyšlo slunce

jen ses usmála

a odlétla si 

 

A já hroutil se jak domek z karet

a iluzí 

Ty řeklas jen blázne co stalo se

to nezmizí

to přece nezmizí

to nikdy nezmizí...

Autor Snacek, 03.10.2020
Přečteno 229x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Donne, Marten, ARNOKULT, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...něžná je noc...;-)

04.10.2020 13:38:45 | Marten

Pěkná báseň * ST :)

03.10.2020 18:41:18 | jenommarie

Hezké a moc.

03.10.2020 15:53:57 | mkinka

Ta píseň je stará, stařičká, ještě z dob kdy jsem udržel kytaru v rukou... ;)

03.10.2020 14:56:26 | Snacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí