Proč

Proč

Proč smutek zahalil moji duši,

proč jen nemohu tě milovat,

proč slzy mým očím sluší,

tu odpověď měl bych znát.

 

Snad jen láska ta mi poradí,

ta odpověď mi na vše dá,

co za mým smutkem stojí v pozadí,

kdo je ta žena o které se mi každou noc zda.

 

Ta žena není snad jen mámení,

já láskou k ní jsem rychle vzplál,

o Bože dej mi jen malé znamení, 

ať sny o ní se mi zdají dál.

 

Ať každou noc přichází k mému lůžku potají,

vždyť její rty tak dobře znám,

ať na malou chvíli se naše pohledy setkají,

vždyť ona ví, že ve svém srdci bolest mám.

 

Bolest a strach nad ztrátou její lásky,

strach z té nekonečné samoty,

bez ní jsem jak skřivan, jenž nemůže vydat hlásky,

jak teskná píseň jenž je bez noty.

Autor Jdarks, 03.10.2020
Přečteno 404x
Tipy 13
Poslední tipující: Majda, Poetik, ARNOKULT, Donne, Emily Říhová, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, tady ani nevím co napsat.Láska je Láska...
Ráda jsem dala..ST..

28.10.2020 22:42:04 | Jaruška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí