Polibky

Polibky

Anotace: o polibcích s jedním mužem, od prvního až po ty další.

Ten první byl z lásky,
teď navždy v mysli ho mám.
Byl jemný, byl sladký,
rád ptal ses, kdy už ti ho dám.

Ty další co přišli
byli krásné, to vím.
Bylo jich tisíc...
Jenže tys chtěl můj klín.

Pak přišli další a další
nemohli jsme přestat v líbání.
A tak je hezčí a lepší,
když mě líbáš při hraní.

No a teď už jsou z lásky,
ty které jsou vzácné.
Jsou od srdce tvé polibky,
jsou nebesky krásné.
Autor Mucher-B., 17.10.2020
Přečteno 390x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, jenommarie, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať žijí polibky, co dýchají z hezké básničky!

20.10.2020 08:58:22 | mkinka

Krásné..a nejsladší
..když jsou letmé
..a pak už
..jen z lásky.*ST ;)
A na ten první se nezapomene
..už tam se dávno ví.

17.10.2020 21:50:01 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí