S tebou jako v kolébce

S tebou jako v kolébce

Anotace: Romantika za noci

Sbírka: Písničky z domova

S tebou jako v kolébce
se lásko moje mladá
usínalo mi tak lehce
když noc se vkrádá

Měsíc je pastýř sivý
jenž své ovečky pase
ani vlas jim nezkřiví
jak jde po stejné trase

Usínám ve stínech tvých vlasů
jež voní po šampónu z břízy
pak probudí mne tóny hlasu
ráno ale děvče záhadně zmizí
Autor Petr27, 21.10.2020
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, Emily Říhová, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí