Srdce mé

Srdce mé

Anotace: Podzimní cesty

Na pohled pochmurné ráno

   zahaleno jen kabátkem podzimního listí

      plné barev z palety malíře tajných snů

Tam někde mé nedokonalé srdce kráčí

   mnohokrát zlomené; přesto milující a upřímné

      v dešti a mlze prohřáté skromnou nadějí

že v dlaních Tvých najde bezpečný přístav

   kde přečká ten severní vítr

      dokud lásce cestu Slunce opět nerozjasní

Už dávno nechci mnoho;

   vždyť malá jiskra - i jediný prostý záblesk

      a nejtemnější kouty světa se rozzáří

Autor Prince, 29.10.2020
Přečteno 397x
Tipy 10
Poslední tipující: AngelLia31, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, jenommarie, Donne, jitoush, Frr, Dreamy
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná :)

01.11.2020 20:38:59 | AngelLia31

Líbí se mi!

31.10.2020 08:35:48 | mkinka

Malá jiskra..a tak hřeje..pěkně vyjádřeno. *ST ;)

29.10.2020 20:30:34 | jenommarie

.....líbí.....Ji./úsměv/

29.10.2020 13:51:29 | jitoush

Obsah mi je blízký. :)

29.10.2020 13:12:32 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí