Siluety

Siluety

Anotace: Insirováno písní od Isaka Danielsona - Almost heaven

Dívám se z okna,
za kterým jsou dvě siluety,
ačkoliv je venku tma,
vím kdo jsou - já a ty.

Ty siluety jsou ve víru tance,
mezi sněhovými vločkami.
Vznášejí se nad zemí lehce,
je tak zřejmé, že jsme to my.

A ty dvě siluety za oknem,
osvětluje jen oheň jejich vášně,
oba rozzáří se, jako slunce den,
vždy když se on dotkne její tváře.

V okně odráží se jedno místo,
které si našli jen pro sebe,
aby na chvíli zapomněli na všechno,
aby nachvíli zahlédli nebe.
Autor AngelLia31, 02.11.2020
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, jenommarie
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi myslíš spíš siluety...

25.01.2021 16:33:58 | Annie the wolf

Dvě siluety za oknem
spojí se v jednu
my spolu vzlétnem
nepadnem ke dnu...
Krásný den (*)

12.11.2020 15:33:45 | Emily Říhová

:)))

13.11.2020 13:34:49 | AngelLia31

Pěkné;)

02.11.2020 22:17:15 | jenommarie

Děkuji :)

02.11.2020 22:17:43 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí