(Ne)skutočná (ne)skutočnosť

(Ne)skutočná (ne)skutočnosť

Premeň ma v tú,
Čo žiariť bude
Jak zore, čo ty sám si zapálil.
Vezmi ma tam, kde iné nechodia,
Za lesy, čo človek nenasadil.
K budúcnosti, čo nik si nepripravil.

Nenechaj ma čakať nečinnú
Keď žiť tak veľmi potrebujem.
Pomôž mi zložiť masku každodennosť,
Ja ju niesť už sama nevládzem.
Nie takto.

Viem, že raz po mňa prídeš
Keď dozdobím novej duše lem
Počkám si na teba, dni aj roky
Dokiaľ nebudeš už len nočný sen.

Čakám ťa, skutočnosť.

Autor Guldrun, 05.11.2020
Přečteno 236x
Tipy 9
Poslední tipující: přema, Emily Říhová, jenommarie, mkinka, ARNOKULT, Koala, Psavec, Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí. TIP.

06.11.2020 07:22:43 | Koala

Krásná, rád by jsem si ji poslech.

06.11.2020 00:05:03 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí