Vice než nic

Vice než nic

Anotace: .

Ptáš se mě kolik je více?

 

Po tmě jen dotekem

Zjistíš "to" více.....

Prstíky lehounce přejedeš hruď.

Zda zvedá se.... to můžeš i slyšet

Zda potkáš vzrušení znamení

 

Rty na rty dotknout se a reakci čekat

jen zavlni?...či vlhkost z nich sala

a také chtíč a proto se přisají

Pozvolna splynou do dlouhého polibku.

 

Tu pocítíš prsty mé zjemnělé

něžně a plynule na celém svém těle

Bloudí a zkoumají, pomalu si šmátrájí

hranice nemají

 

Tam začíná více, kde skončí hranice

Bez všech okolností či starostí

Nic vůkol není skutečné

Jen my tady a teď... Ne před tím ne potom

 

Autor Mirius, 14.11.2020
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí