Břečt'an mana a bílá káva

Břečt'an mana a bílá káva

Anotace: Má malý byt v pokoji okno pod kterým je břečt'an a dole hospoda

Martin sleze po břečt'anu
Dá si pivo božskou manu,
K tomu dva tři panáky
Rozloučí se z buráky,
Popřeje jim dobrou noc,
Domů přijde přes půlnoc,
Svlékne šaty ponožky a jde spinkat
Do rána.
Tak to chodí den co den,
Martin bývá unaven,
To mu ale nevadí
Protože si poradí.
Martin sleze po břečt'anu
Dá si rohlík bílou kávu,
Se všemi se pozdraví
Dobroty se nezbaví,
Je z něj hodný člověk.
Všechno se mu daří,
Rád maluje obrazy které nikdo nezná,
Zvláště nahé ženy
Co mu lezou ze sna,
Píše básně v podkroví
Má tam malý stůl,
Praha patří umělcům
Co jsou vždycky cool.
Autor Fil, 17.01.2021
Přečteno 232x
Tipy 4
Poslední tipující: Jarunka, Majda, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí