Potěšení milé

Potěšení milé

Anotace: Romantická báseň

Sbírka: Kříž a jablko

Rty,jako krev v žíle
tváře bledší,než křída
Ty jsi to potěšení milé
s láskou skončí bída

Chci mámit okem žhavým,
děvčátko,jako láva horoucí
v jejímž středu srdce tavím
pro šťastné páry budoucí

Slunci zlaté lucerny hasly
přesto smím stát před tebou
jenom tobě tváře se třásly
mne však údy již nezebou
Autor Petr27, 21.01.2021
Přečteno 401x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Iva Husárková, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí