Hvězdný třpyt

Hvězdný třpyt

Polibek sevřít do svých dlaní
a poslat ti jej po hvězdách
Polibek, který je i není
o kterém stále zdává se mi v snách

Ochutnat ústa tvoje bych chtěla
Ochutnat hebkost pokožky
Nechat hvězdy, aby nám mohly
milování pod nimi dosvědčit

Magickou nocí toulat se s tebou
Cítit všude hvězdný třpyt
co sypat se bude takovou nocí
do srdcí, do duše, do očí

Pak jeden druhého jen vidět budem
Polibek hvězdy doručí
A naše srdce pod jejich vlivem
promítnou se nám do očí

Pak láskou vzplanou ty oči
Láskou třpytnou, měsíční
Ty budeš se mnou, já s tebou
A hvězdy nám to dosvědčí.

Autor Aramgad, 05.02.2021
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Majda, mkinka, jenommarie, Bartika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí