Hvězdné milování

Hvězdné milování

Anotace: Toto je výsledek společného veršování s kamarádem Michalem


Sluneční svit Ti ráno prozářil tvář
a nad námi stvořil krásnou svatozář.
Paprsky hřejí na naší kůži,
polib mě, můj milovaný muži.

V hukotu už neutápím se
a nechávám být mysl svoji.
Život už ne tak těžký zdá se,
když dva - Láska tady spojí.

...Život je plný extází...

Tak kam až můžeme spolu dojít?
Jsme dvě duše, co jim to sluší.
Nechme je bloudit, jak chtějí
a nebránit jim k tomu - se spojit.

Podívej, jak krásné je ráno!
Úsměv se probudil ve tváři.
Svět jako v duze se rozzáří.
- A vše zlé je u mě zbouráno -

Jaký to klid vstoupil do mě?
Nikdo a nic mi už nevadí.
Těším se pak na noc hlavně.
Jak Tvoje oči rozjasní
- Hvězdné milování -

To naše duše v tělech se propojí
a zatančí tanec krásný, duhový.
Život možná snazším stane se.
Jen harmonie zůstane ve mne

A ještě něco víc? Kdo to ví?

Autor Aramgad, 25.05.2021
Přečteno 410x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, Jackyl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí