Svatba

Svatba

Anotace: o babiččině dávné svatbě

Sbírka: Veršovánky

Když byla babička malá
šaty,jak třešňový květ
ze srdce si strašně přála
myslela,jak jí změní svět

V kostele obřad chtěla
kolem svatí a zářící svíce
až se oběma srdce chvěla
tak, co mohla si přát více ?

Když před radnicí stáli
ženich měl korsáž v klopě
před starostou si pusu dali
a teď spolu spí v hrobě
Autor Petr27, 15.06.2021
Přečteno 202x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Frr, Iva Husárková, mkinka, Psavec, Pettie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí