Ty víš...

Ty víš...

Potůček teče travou

povahu krásně má hravou

Kapkami počechrá

stébla té trávy.

 

Prstíky hebkými počechrá trávu

U řeky zabublá na něžném splavu.

Krajinou teče pozvolna dál

Všechnu svou krasu do Tebe dal.

Krajino milovaná

 

~☆~

Autor Protos1182, 27.07.2021
Přečteno 353x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Psavec, kdotoví, Frr, paradoxy, praetorian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta se teda má, že ji stále tak miluješ.

27.07.2021 13:39:47 | kdotoví

To víš, když si uvědomíš, čím zen druhý pro tebe je... .

27.07.2021 14:03:57 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí