Krvavá romance

Krvavá romance

Anotace: Drsnější forma milování :)

Sbírka: Verše z bytu

Zakousni se do mé kůže,
ať je klidně celá od krve
jsem jediný,do milovat může
nebylo by to totiž poprvé

Otisky tvých zubů se zhojí
ale tvář leskne se ve znoji
když vzrušila si moje pudy
a potlačila všechny bludy

Krev z mých řezných ran
postupně na kůži zasychá
ačkoliv noc má barvu vran
milovali jsme se za ticha
Autor Petr27, 09.08.2021
Přečteno 242x
Tipy 5
Poslední tipující: gallatea, mkinka, paradoxy, šerý, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí