Trpím pro lásku zbytečnou

Trpím pro lásku zbytečnou

Anotace: Občas se stane, že se zamilujeme do špatné osoby. Nemůžeme nic dělat, jen čekat až to přejde.

Všechno o tobě vím

A i přesto o tobě stále sním

Miluji každou tvou část

Miluju jak mě umíš zmást

Miluji tvoji duši

Mé srdce jen pro tebe  buší

Ale někdy jen bolest cítím

Když okolo projdeš beze slova

Rozpad mého srdce pocítím

A to každý den znova a znova

Ale vybral sis jí jinou

Slzy se z očí jen hrnou

Když slyším jak na tebe křičí

Uvnitř mě to ničí.

Autor nemocná, 08.09.2021
Přečteno 349x
Tipy 6
Poslední tipující: Fialový metal, blues, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké....(a konečně jsem pochopil ten sen.)

09.09.2021 19:28:27 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí