Dívka se dvěma balónky

Dívka se dvěma balónky

Anotace: Romantická báseň

Sbírka: Verše z bytu

V každé ruce třímá
dva balónky,co vzduch nese
dívka jde hezky vzpříma,
jako na pouličním plese

Balónek bílý,jako horské štíty
druhý má barvu nebeské báně,
ale narozdíl od dívky mají city,
když holýma rukama sahá na ně

Jako dva balónky, jsou tvé vnady
řekni dívko,zda si sáhnout mohu
dobře však vím,že musím do řady
v níž dlouze přemítám o bohu

Každý balónek,jednoho dne splaskne
jen dívčí ňadra na hrudi se dmou
hned druhý den dívka ruce spráskne
a v tichosti rozchází se se mnou
Autor Petr27, 16.10.2021
Přečteno 215x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, Rozmarýna, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí