Báseň pro Michaelu

Báseň pro Michaelu

Anotace: K dnešnímu svátku

Líbezné verše tobě píšu
na pár řádcích tolik něhy
pro krásnou dívku Míšu
s tvářemi,jak loňské sněhy

Letím za tebou po mráčku,
jako by mě nesly perutě hus
čím dál víc podobáš se obláčku,
tak jako kapka dopadnout zkus

Jako koňské hřívy, při cvalu
tvoje vlasy se za větru vlní
na Tebe Míšo, chci pět chválu
a naše srdce se láskou plní
Autor Petr27, 19.10.2021
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: Vivien, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, mkinka, Fialový metal, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí