Andělé bez křídel.

Andělé bez křídel.

Když andělé svá křídla ztrácejí

v srdci hlubokou jizvu máš,

po krásné noci dával si lásce naději,

leč další krutou ránu dostáváš.

 

Když andělům jejich křídla schází

a vznést se vzhůru nemohou,

společná místa kde byli jsme nazí,

v tichém něžném spojení nás dvou.

 

Když andělům slzy kanou

a stékají jim po tváři,

ty teď nemáš navybranou,

než schovat svou tvář v polštáři.

 

Když andělé vznést se vzhůru nemohou

a po zemi kráčejí teď bosí,

velká vzdálenost dělí je s oblohou,

těžké břímě na svých zádech nosí.

 

Pojď a podej svou pomocnou dlaň,

propůjč jim křídla motýlí,

strážným andělem místo nich se staň,

na malý čas , jen na chvíli

Autor Jdarks, 20.11.2021
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Lexi, Sonador, Iva Husárková, Fil, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

21.11.2021 02:23:39 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí