Vločka v dívčích vlasech

Vločka v dívčích vlasech

Anotace: zimní romatická baseň

Sbírka: Verše z bytu

v koutcích malého nároží
leží ještě sněhu ospalky
za deště hlavu svou složí
a pára z úst letí do dálky

Jak krásná být může
vločka v dívčích vlasech
bledá,jako tvoje kůže
jež chvěje se v mrazech

Láska ve tvých vlasech taje
při prvním teplém doušku
jako vločka nad námi vlaje
pak usedá na cizím oušku

Nevím, kam tvá prchla krása
snad lehce sklouzla po kabátě
přesto moje srdce zimou jásá
i když Vánoce jsou na blátě
Autor Petr27, 14.12.2021
Přečteno 201x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, Fialový metal, mkinka, šerý, Psavec, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí