Ve stínu borovic

Ve stínu borovic

Anotace: vzpomínka na léto

Sbírka: Verše z bytu

Letní noc nás hřála ,
ve stínu dvou borovic
vím,jak ses tuze bála
a neřekla jsi skoro nic

Jemný vítr ti perly třás
přece kapku rosy skryl
pod jednu z tvých řas
kam měsíc stříbro lil

Zde spali jsme tiše,
a borovice nám zpívá
o pasece,jako z plyše
do rytmu větru se kývá
Autor Petr27, 19.12.2021
Přečteno 196x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, blues, šerý, Iva Husárková, Psavec, Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí