*-*S tím nic nenaděláš

*-*S tím nic nenaděláš

Anotace: ~~~~~(*o*)~~~~~~

 

~------------------------------~
Ono se pěkně o zimě píše
lehce se podívám do bílé říše
tam rostou rampouchy
a lední květy
na saních projedu
severní světy.

Až přijde jaro veršů je více
o lásce o slunci
o květech na louce
o jarním dešti o políbení
ti dva zamilovaní
pod kvetoucí pod jabloní.

To bude za pár,to bude prima
zatím je ale,zatím je zima
schovaní broučci
jen tak chtěli nakouknout
ještě ne
mohlo by vás ofouknout.

Třeba bude ještě sněžit
třeba bude mráz
vždyť víš,tak to znám i já
tak i ty to znáš...
S tím nic nenaděláš
čekáš...
............................
~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 27.12.2021
Přečteno 228x
Tipy 17
Poslední tipující: jenommarie, Jeněcovevzduchukrásného, Emily Říhová, Sonador, J's .., šerý, Iva Husárková, Marten, Psavec, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I tak máš slovíčka
krásná, zima zas uteče
zatím nás slovíčky
tvé báseň zahřeje.* :)

02.01.2022 23:02:43 | jenommarie

**(*!*)**

03.01.2022 15:13:21 | Květka Š.

:))

04.01.2022 23:48:23 | jenommarie

Zatím se těšit můžeme
z květů co mrazem jsou kreslené...
Šťastný nový rok, Květuško (*)

28.12.2021 22:14:53 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí