Křížek pod Malinovým vrchem

Křížek pod Malinovým vrchem

Anotace: Báseň z krásného zákoutí Bedřichova

Sbírka: Verše z bytu, Obrázky z Bedřichova

Pod Malinovými svahy
Bedřichovského vleku,
kde vane větřík vlahý
tam v dáli slyším řeku

Čas vepsal do kmenů,
hluboké brázdy vrásek
vždy na obec vzpomenu
na tu nejvěrnější z lásek

Koruny ten křížek stíní,
až málem ho vidět není
jak se mezi stromy vklíní
hned krášlí světlo denní
Autor Petr27, 10.01.2022
Přečteno 178x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Sonador, Iva Husárková, Fil, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí