Nekras se ke vsi kloní

Nekras se ke vsi kloní

Anotace: o Hoře Nekras

Sbírka: Obrázky z Bedřichova

Nekras se ke vsi kloní,
kde v lese zurčí pramen
neslyším, jak zvony zvoní
tady puknul by snad kámen

Navždy s Bedřichovem spjatý
tak pevně, jako slunce a den
na zahradě u naší chaty
zase prožiju moc hezký sen

Mám slova plná medu
vždy, když Bedřichov zřím
líbezně o něm psát svedu
stal se pro mne totiž vším

Nekras se od vsi zdvíhá
okolo bedřichovské hájovny
ve které čas ušima stříhá
Bedřichov, toť kraj čarovný
Autor Petr27, 22.01.2022
Přečteno 128x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Kan, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí