Fantazie

Fantazie

Přikryj mě svojím tělem
vezmi mě do náručí
bez tebe sotva dýchám
přítomnost mi nestačí

však moje fantazie
dveře mi otevírá
mou touhu přiživuje
a moje srdce svírá

být s tebou pod peřinou
a mít čas nekonečný
nikdy už nechtěj jinou
buď ke mně vždycky něžný

já nechci kamaráda
a všude vykřičím to
nejvíc mám tebe ráda
neptej se, prostě vím to!

 

10/2020

Autor Anna Kristýna Černá, 05.04.2022
Přečteno 221x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Fialový metal, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné to máš, ale ten kamarád taky - ten rád moc ne .) hodně štěstí přeji

05.04.2022 09:20:48 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí