Panika

Panika

Tma, vířivka a sníh
se mnou tvůj uvolněný smích
ve vodě rozpuštěná láska

Panika, touha v tvých očích
odpověď na otázku, kdo je čí
jsi tady

- tak tu se mnou prosím zůstaň!

 

2/2019

Autor Anna Kristýna Černá, 10.04.2022
Přečteno 225x
Tipy 3
Poslední tipující: Kan, blues, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí