Ú-klid!

Ú-klid!

Anotace: ...kdybych bývala byla neuklízela, tak bych je bývala byla nenašla :-)

Vzala jsem ze skříňky Tvé staré dopisy,
lačně je pročítám vzpomínám na kdysi.
Směju se jako dřív u stejných pasáží,
hlavně té co jsi psal, když jsi byl na stráži.

Chtěla bych na chvíli svědomí zakopat,
vyrazit na skály, s Tebou zas šachy hrát.
Jenže se ozývá svědomí - automat.
Ze skal se dá slítnout a v šachu dostat mat.
Autor Nebeská10, 11.04.2022
Přečteno 152x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, Psavec, Protos1182
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...velmi pěkná...;-)nostalgická...

12.04.2022 16:25:47 | Marten

Velmi povedené.

12.04.2022 09:21:08 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí