Podvečer

Podvečer

Slunce se sklání nad vodou

usínám s tichou pohodou

s tvou rukou pod mou hlavou

vím, že jsem ti tou pravou

 

vím, že jsi skvělým mužem

v trávě milovat se můžem

až ráno ptáci zpívat začnou

poledne nenajde mě lačnou

 

teď ale něžně obejmi mě

dej noci spánku sejmout břímě

které ti leží na ramenou

zítra zas budeš se svou ženou

 

10/2020

Autor Anna Kristýna Černá, 21.04.2022
Přečteno 206x
Tipy 3
Poslední tipující: Kan, Malá mořská víla, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí