V moři nazí

V moři nazí

V západu slunce v moři nazí

Já tady, ty tam

Kapky na tvé kůži mě mrazí

Dotek uvítám

 

Dotek přes dva tisíce kilometrů

Je neskutečný

A moje touha již ve svetru

Navěky zvěční

 

Navěky zdáš se mé milování

Navěky lásko má virtuální

 

Lásko má, kterou jen ve snech vídám

Čekám na tebe

Lásko, jež nosíš s noblesou trám

Spasitele

_____________________________

Navěky zdáš se mé věčně snění

Důvod brát prášky na uklidnění (... :))

Autor Anna Kristýna Černá, 06.05.2022
Přečteno 258x
Tipy 10
Poslední tipující: Malá mořská víla, Psavec, Fialový metal, Frr, mkinka, Friday, Protos1182, paradoxy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ať zaberou. ;-)

06.05.2022 07:55:14 | Friday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí