Tobě

Tobě

Jestli jednou vytušíš, 

že něco je v nepořádku, 

nezbývá už mnoho chvil, 

než ze sebe vydám poslední hlásku, 

můj plamen vyhasíná, 

vůle se láme, 

stávám se nečinnou, 

vítězí domněnky, 

dotýkám se dna, 

a v následujícím okamžiku, 

mi nejspíš dojde dech, 

rozezní se ticho, 

roztrhnu se na milion kousků, 

a vydám se na pospas větru... 

 

Tehdy chyť mě za ruku, 

ať vím, 

že tam jsi,  

nech mě zakřičet si z plných plic, 

zazpívat, 

napsat poslední dopis nebo báseň,  

zatanči si se mnou, 

nebo mě jen drž,  

ať mohu Ti sdělit to, 

co lidé sdělují těmi dvěma slovy...

 

miluji Tě 

Autor girasole, 17.05.2022
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ, Loc06, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí