Vůle

Vůle

Déšť na listí tiše padá

já pořád tě mám ráda

i když tě nemám

my známe se už roky

a tvoje tiché kroky

dávno dobře znám

 

Jsi všechno, co mi schází

však vůle mi dochází

pořád ti psát

dnes vím, že zase tu nejsi

ach moje srdce, kde jsi?

- máš mě přece rád.

 

A i když dnes jsem jiná

slunce nezapomíná

že mělo nás hřát

proveď mě hustým mlázím

v srdci tě doprovázím

tam kde ty chceš stát

Autor Anna Kristýna Černá, 27.05.2022
Přečteno 252x
Tipy 8
Poslední tipující: Křemen, Marten, Kan, CULIKATÁ, Fialový metal, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná poesie slov .)

27.05.2022 19:31:21 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí