zapálit déšť

zapálit déšť

pro chaluhy nevidíš mořské dno
kde bublají entity polo-motivací a polo-přání
jedna strana mince hluboká, druhá mělká
tak se v tom vyznej, když je to roztaháno přes miliony světelných let
zapečených ve vláknech neuronů plazího-savčího-opičího mozku
a do toho ten světlý i temný přesah
který se hmotou ani fyzikou nedá vyjádřit
a žádná moje písmenka
jej stejně nevyřeší
ať se snažím jak nechci
Autor danielsoft, 07.06.2022
Přečteno 234x
Tipy 11
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, Iva Husárková, šerý, paradoxy, Sonador, Marten, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...skvělý žalozpěv...;-)pravýho romantika dnes pohledat...

07.06.2022 14:26:43 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí