Myšlenky

Myšlenky

Myšlenky nedají se vyplivnout

myšlenky nedají se skousnout

má láska k tobě nejde ustřihnout

a já dnes zas nemůžu usnout

 

prosím tě přijeď, na nic nečekej

dávno víš, jak moc se mi stýská

dýl už mě, lásko, čekat nenechej

nad mojí hlavou se pak blýská

 

poslechni svoje pocity

poslechni, co ti srdce říká

nebraň se rozumem, to nejsi ty

touha se plícemi dýchá

 

nemůžu vydržet

nechci zapomenout

 

chci být v tvém náručí

pomalu tvou vůni dýchat

trápení mojí tváří nesluší

na jiného si nechci zvykat

 

tak přijeď 

pohlaď mě

 

8/2020

Autor Anna Kristýna Černá, 08.06.2022
Přečteno 333x
Tipy 9
Poslední tipující: Stanislav32, CULIKATÁ, Kan, Fialový metal, Psavec, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se líbí hlavně druhá a třetí sloka. Hezké. Standa

08.06.2022 17:39:44 | Stanislav32

Třetí sloka mě dostala, přesně takové je mé moto: Poslouchej své srdce a věř svým instinktům, vždy si pamatuj, že všechno v co uvěříš je možné.

08.06.2022 14:37:45 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí