Zrcadlo z Erisedu

Zrcadlo z Erisedu

Anotace: lol

Potácím se
Od svitu do mrku
Z bláta do louže
Od čerta k ďáblu
Kloužu a tančím a kolébám se
Dokud zády nenarazím
Na zrcadlo z Erisedu
 
Za zrcadlem bloumá
Přízrak mojí touhy
Napřahuji ruku, ale narážím jí
Na tvrdou a neprostupnou bariéru
Reality
 
Čím blíž přízrak je
Tím víc se rozplývá
Čím víc se vzdaluje
Tím mocněji planu
 
Vídám ho jen občas, ale
Záblesky letmých pohledů
Vytváří z jisker požáry
Které ve chvílích samoty
Zachvacují krajinu mého srdce
I když se jeho odraz dávno vytratil
Protože věřím, že se jednou setkáme
Na opačné straně zrcadla
 
A věřím, že někdy příště
Už to nebudou jen pohledy
Čím mě uchvátí
Autor Rika Akira, 20.06.2022
Přečteno 153x
Tipy 7
Poslední tipující: Stanislav32, vůně mraků, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké obraty, vtahující

15.08.2022 14:17:42 | vůně mraků

Díky za hodnocení, jde to samo, když tím člověk tak trochu žije :D

16.08.2022 14:57:36 | Rika Akira

no, je to skvělý! ...nechápu proč jsem tu sama???? tak ST*

21.06.2022 23:09:48 | Sonador

Děkuji velice za milá slova a ST, Sonador! :)

23.06.2022 10:20:30 | Rika Akira

moc ráda jsem četla;)

23.06.2022 16:45:34 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí