O štěstí

O štěstí

Stojím ve frontě na štěstí,

už trvá to dlouho,

když tu v protisměru někdo se vrací.

,, V čem ho nesete? "ptám se. 

,, Už došlo. " odpoví.

 

Rozběhnu se vpřed,

a vskutku,

zbývá jen co by se za nehet vešlo.

Rychle ten zbytek polykám,

cítím, jak hořkne na jazyku.

 

,, Netvrď mi, 

že se na Tebe nedostalo. ", 

pravíš směle, 

když se shledáváme,

a Ty vidíš můj úsměv.

 

,, Byla to jen trošička. ",

Ruce vkládáš do kapes,

přímo jím přetékají.

,, Rozdělím se,

jestli chceš. " 

 

Oba víme,

že co nás před lety roztrhlo a odcizilo,

už je dávno pryč. 

Hledíme si do očí,

je na čase se znovu spojit.

 

 

 

 

 

 

Autor girasole, 20.06.2022
Přečteno 238x
Tipy 10
Poslední tipující: kudlankaW, mkinka, šerý, Sonador, CULIKATÁ, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherný závěr.

28.06.2022 14:56:32 | mkinka

děkuji

28.06.2022 19:17:40 | girasole

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí