Touha

Touha

Anotace: Stručně, jasně

 

Chtěl bych brázdit prsty tvé tělo,

Cítit jak mocně by se chvělo.

Pod touhy přívalem,

Kvůli tobě porvu se s každým rivalem.

 

Chtěl bych zajet do vlasů barvy mědi,

Vykřičet to do světa ať to všichni vědí.

Chci laskat každý kousek tvojí kůže,

Pro mě jsi úžasná pouštní růže.

 

Dívat se do tvých očí,

Opravdu hlava se mi z nich točí.

V rytmu smyslného tance spolu se kroutit

Však už musím se krotit...

 

Můžu už jen touhu mít...

Autor Jacob P. Verlaine, 30.06.2022
Přečteno 305x
Tipy 9
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Lioness, CULIKATÁ, Marry31, Frr, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí