Hvězdy

Hvězdy

Hvězdy

 

Jak lampa z ulice, co světlo všem dá,

já mlčky křičím, co se mi zdá.

Hvězdy jdou dál, čekejte chvíli.

Teď cítím motivaci, prokážu píli!

 

No tak už stůjte, kam utíkáte?

Snahu jsem prokázal, proč nevnímáte..?

Jak vás lze zastavit, co dělat mám?

Sedím tu po tmě, sám, zadumán. 

 

Krásné jsou časy, kdy vás konečně vidím.

Já vás, nikdo mě, pak se už nestydím.

Jsme spolu sami, prolomme ledy.

Včera prý pozdě, dnes naposledy.

 

Já vím že zákazů je světu mnoho..

Pochopte kouzlo, prokletí ono.

S vámi se cítím opět zas žádaný,

však když pryč letíte, já ztrácím zábrany.

 

Horizont všemocný, za něj už nevidím.

Beze slov doufám, že navždy vás neztratím.

Budu zde čekat každičký den,

než slunce zajde. Pak budem my jen.

Autor HeRaw, 27.07.2022
Přečteno 267x
Tipy 12
Poslední tipující: CULIKATÁ, šerý, Psavec, Stanislav32, Frr, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera

27.07.2022 14:29:15 | Stanislav32

Znamenitá technika slova a ještě k tomu hvězdy. No, jednoznačně super.

27.07.2022 13:46:26 | mkinka

páni... úžasný*

27.07.2022 13:28:34 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí