U kolejí

U kolejí

Anotace: Inspirace po hodně dlouhé době...

U kolejí rostou vlčí máky
A já každý soumrak čekám
kdy přijede můj vlak
z kterého vystoupíš.

U kolejí roste vysoká tráva
a břečťan popíná mou únavu
Když se čas zastaví
už ho nevrátím.

U kolejí čeká můj obdiv
k tvým skoro hnědým vlasům
Náhle mám téměř pocit
že tě objímám.

U kolejí rostou divoké růže
a já každý soumrak čekám
Ach, dívko, já zapomněl
vždyť je tady válka...
Autor Zasněný básník, 28.07.2022
Přečteno 216x
Tipy 17
Poslední tipující: Zamila, Stanislav32, Medved23, Marten, Iva Husárková, CULIKATÁ, Frr, mkinka, Fialový metal, šerý, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí