Viděla jsem...

Viděla jsem...

Anotace: Písňový text,věnováno Katce C.;)

1.Viděla jsem padat nocí létavici,
srpek, který hlídal letní nebe,
úsměv mohla rozdávat si po tisících,
polibky co budí ze sna Tebe.



R: Já, byla vděčná touhám za návraty,
mostům, že smí dálky překlenout,
snům co nepoznaly naplnění,
vzpomínkám, že nezapomenou.


2. Viděla jsem hvězdy nekončící,
hlubinu, co dna svého nemá,
mohla zpívat písně strhující,
ruce bořit v zemi z ní jíst chleba.


R: Já, byla vděčná touhám za návraty,
mostům, že smí dálky překlenout,
snům co nepoznaly naplnění,
vzpomínkám, že nezapomenou

hřát ...
Autor Malá mořská víla, 05.08.2022
Přečteno 289x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Fialový metal, Protos1182, Kan, Psavec, paradoxy, Stanislav32, Krahujec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jé hezké

20.08.2022 18:57:50 | Stanislav32

Hvězdička spadla.
Na nebe jí vrací motýl.
Noc byla chladná.
Nevím co zas ztropil.

07.08.2022 10:37:31 | Fialový metal

Vílunko-Tys taky jeden takový významný most, co smí "dálky překlenout"..ST
( Vílunečko prosím Tě - "snům co nepoznalY" )

06.08.2022 10:02:23 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí