Neprvní a první přece

Neprvní a první přece

Anotace: S těmi city je to přece jenom jiné...

Neprvní a první přece,
Zahalený v jemné dece,
Přišel náhle, stejně vítán,
Díky němu teďka vzlítám.

Tam pod stromy ve tmě města,
Snad začala naše cesta,
Snad začalo naše krásno,
Doufám, že budem mít jasno.

Dotyky a políbení,
Když se spojí i s city,
Lepší pocit z noci není,
Když jsi její částí ty.
Autor Amiradi, 03.09.2022
Přečteno 234x
Tipy 8
Poslední tipující: Iris, Discipulos, Fialový metal, Roser, Stanislav32, Fractura cordis aperta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí