Malinové pobřeží

Malinové pobřeží

Vkradl jsem se mezi slova

skulinkou v napjatém řádku,

pomezí hluboké mezi nimi,

neb čtu jednou a pak znova.

 

Pátraje prstem po významu,

příboje větru utichají před prahem,

kouzelná hůlka nocí mávne,

víčka padnou, pro obyčeje prapradávné.

 

Na ránu chvíle klidně leží,

jako mraky na nebi,

maliny výše tam na pobřeží.

Autor Caliéry, 04.09.2022
Přečteno 217x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Sonador, Jan Kacíř, Fialový metal, šerý, Psavec, Stanislav32, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí