Dárek z lásky

Dárek z lásky

Anotace: Jedna drobnost vzniklá během spaní pod širákem..

Dám si vařit svařáček
na svůj nový hořáček.
Jak vypiju lahvinku
tak nacházím myšlenku.
Myšlenka jde do oblak
jako ptáci, je to tak.
Rovněž i já ptákem jsem,
lítám tam a lítám sem.
Po nebi se vznáším tiše,
tohleto je moje říše.
Pak nad tebou kroužím z výše
ty snad cítíš cosi v břiše.
Jak bych já tě zaujal?
Dárek z lásky bych ti dal.
Pomalu se k tobě snášim
v zobáčku ti věc přinášim.
Je to brouček, pro mě cennost
ty nad tím však, jen krčíš nos.
Já chci straku! Povídá mi,
Ta řetízek přinese mi.
Zklamán broučka nechám ladem,
a pak vedle zmírám hladem.
Šperk je dražší nežli láska
maličkého konipáska.
Probouzím se, hlava těžkne,
další víno? Díky už ne..
Autor hrachlubos, 27.09.2022
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí