Přeju si romantiku

Přeju si romantiku

Anotace: Lásko, vážím si i těch menších gest. :)

V televizi béčkové filmy,
kde muž připraví veceři ženě,
při svíčkách koupel dají si,
dostane dárek v malé krabicce.

Princ na bílém koni osvobodí princeznu
a velkou svatbou to vše skončí,
vše zalité sluncem, nikoliv tmou,
žili šťastně až do smrti.

Chlapec nadbíhá jedné dívce,
skládá verše, chytá překvapení,
protože je jediná, kterou chce,
píše na papír vzkaz, hezký den přeje jí.

Kéž by to tak fungovalo
i v reálném světě,
ale očividně nejde to,
dámy, chápete mě.

Já přeji si romantiku,
ale aby byla ze tvé hlavy,
nechci o ní prosit každou chvilku,
jednou za čtvrt roku to neuškodí.

Chtěla bych abys chvilku nadbíhal mi,
jako v těch romantických filmech,
samozřejmě BEZ nevěry,
4x v roce, jako je období ročních.

Nechci ti to říkat explicitně,
tváří v tvář tě přemlouvat,
pak čekat zda to přijde nebo ne,
jednou za čtvrt roku bys větší gesto zvlád.
Autor AngelLia31, 17.10.2022
Přečteno 241x
Tipy 6
Poslední tipující: Stanislav32, Iva Husárková, Fialový metal, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí