Usínám

Usínám

Mám drobnou prosbu,

než se vyplížíš,

počkej prosím až usnu.

 

Nechci se totiž dívat,

na prázdné místo,

které po Tobě zbyde. 

 

Před spaním chci,

cítit Tvou přítomnost,

Tvé ruce a teplo.

 

Jen sledovat Tvé oči,

kochat se úsměvem,

vším, co k Tobě patří.

 

Zbožňuji ten pocit,

i když mě občas leká,

jak jsi mi drahý.

 

Když usínám osamotě,

myslím na sny, kde jsi, 

za to vedle Tebe blažená.

 

prosím zůstaň ještě 

 

 

Autor girasole, 17.10.2022
Přečteno 244x
Tipy 7
Poslední tipující: Aramgad, Iva Husárková, mkinka, Vivien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jestli to nebude láska :) Krásné :)

17.10.2022 21:24:07 | Narra

jo ten pocit znám

17.10.2022 20:31:05 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí