Rozchody a pády

Rozchody a pády

Je nedělní večer a já opět sám,

srdce rozervané steskem,

v mysli tisíce vzpomínek mám.

 

Je nedělní večer a jen v dáli tvůj stín,

proviněn jedním pokleskem,

jsem jak prsten co ztratil svůj olivín.

 

Je nedělní večer a jedna sklenka nalitá,

dvě prázdné vroucí ruce,

kol srdce obálka jak hlemýždí ulita.

 

Je nedělní večer a utichl tvůj hlas,

ty byla jsi mé slunce,

které vždy hřálo duše v nás.

 

Autor Jdarks, 20.11.2022
Přečteno 181x
Tipy 14
Poslední tipující: Friday, Stanislav32, Sonador, blues, Kan, mkinka, Fialový metal, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to přebolí...drž se

21.11.2022 06:36:52 | stormeater

Zdravím a ať je líp

21.11.2022 06:35:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí