Láska na paragrafy

Láska na paragrafy

Myšlenky vlámaly se do zlámaného srdce

Tam všude samá muka a nikde žádné slunce

Variant mnoho je, které nabízí se

A nikde žádná správná, a nikde žádný soudce

 

A k čemu taky soudce, srdce se nedá soudit

I kdyby rozum chtěl moudra na něm loudit

I kdyby láska byla na paragrafy

A články o ní psány na pantografy

 

Svítání v očích, zmatek i touhu

Neskryješ snadno

Naději v rukou máš, pod očima šmouhu

Není ti radno

 

Jdeš

Protože musíš

Proto mu odpovíš

Protože slyšíš

 

I co neříká

A čas vám tiká

 

11/2022

Autor Anna Kristýna Černá, 02.12.2022
Přečteno 201x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, M.A.Rek, J's .., Bufik, Stanislav32, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká a originální název, líbí se mi*

02.12.2022 20:09:01 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí