Po....

Po....

Anotace: ......

 

Po letním.... létání,

ve vzduchu -popel síru nahání.

Po klidu.......bouře,

v očích slzy selhání.

 

Po létu plném... radostí,

dere se strach a úzkosti.

Po nádherném..vzlétnutí,

dopad a smutek...leknutí.

 

Po vzrušení....z letu,

jen... z toho mého květu.

Po slunci...které hřálo,

jen strach...zbylo tak málo.

 

Po...štěstí...zklamání,

dere se v rty vyznání.

Po dnech ….nevšedních,

uváznutí v starostech-těch všedních.

 

Po slunci šed´,

ve vzduchu bouře ohnivá.

Po teple ...zima mrazivá,

jen srdce ví….že slunce...to slunce...vrátí teplo dní... .

Autor lamar.c, 03.12.2022
Přečteno 154x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, Psavec, Stanislav32, Frr, mkinka, kozorožka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké

03.12.2022 11:41:30 | Stanislav32

díky

03.12.2022 13:19:09 | lamar.c

hezký...:-D*

03.12.2022 10:03:07 | Frr

Pěkně napsáno.

03.12.2022 08:47:10 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí