Drobné veličkosti

Drobné veličkosti

 

Může za to klokočí

Že mám pohled jinačí

Mám divné zájmy

A nejsou supertajný

 

Dík vzdávám španělské botě

Co čelí drcům a Nejistotě

Jinak by strom vánoční

Nedočkal se půlnoční

 

Přišli bychom o stratosféru

Kdy i skála prchne do hotelů

 

Těším se jak ratolístko

 

Na vánoční papír balící

Souhvězdími svítící

Šustící Nepoddajný

Na hvězdy naškubaný

 

Třesu se na mašle

Co na ně prozaik kašle

Opěvovat chci perníčky

Bílé vanilkové půlprstýnky

 

Tuším mámení pohovkou

Rozinkovou štědrovkou

Svařák se stane klávesnicí

Náladu odnesou si koledníci 

Autor Pomeranč, 19.12.2022
Přečteno 127x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, Frr, Tvbm, mkinka, šerý, Psavec, Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí