Holky z kravína, pardon z korporátu

Holky z kravína, pardon z korporátu

Anotace: Ty blbko, kam jsi kozy dala...aneb poučení pro vdavekchtivé ženy

Holky z kravína
pardon z korporátu říkaly,
že mladí mužové
se za starých  časů
devadesátkových
mazaně chlubívali,
že mají firmu/y,
tím bez obrovské pokory aby
okouzlili dívky nevinné.....????
 
 
To dnes
dávno nezabírá již.
Mámo,
on má firmu, on má s.r.o....
 
Ty blbko,
kam jsi kozy dala...
 
vždyť tam minimální výše vkladu
je pouhopouhá  koruna jedna...
 
Přečti si ustanovení § 142 ZOK,
než si dáš s milencem vína lok.
 
Já za teplé místo v (ne)ziskovce či na úřadě,
šla bych dnes světa kraj. 
Autor Medved23, 21.12.2022
Přečteno 181x
Tipy 5
Poslední tipující: Stanislav32, Fialový metal, mkinka, Lighter
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)) Vlastně to není vůbec k smíchu, ale realita.

21.12.2022 12:38:57 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí